Zoeken naar opzoek nog

Uw zoekactie voor opzoek nog leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nick 22 jaar Antwerpen - Turnhout
Jonge kerel opzoek
Hey geile dames Hebben jullie ook zo veel zin in een geile stoei partij? Ik alvast zeker. Ik ben Mark een jonge kerel van 22 die graag loopt en altijd bloedgeil is. Ik heb een licht gespierde bouw van 183cm/80kg en met een lekker lul van 17cm / 9 cm omtrek. Ik bef ontzettend graag en hou van verschillende standjes. Spreekt dit jou aan en heb je tijd in het weekend? Laat iets weten  

Jonge kerel opzoek
Joris 28 jaar Limburg - Ham
Misschien ben ik u speld in deze hooiberg?
Hallo dames. Wie ben ik ? Ikzelf ben een jongere man van 28jaar met vrije tijd voor een toffe dame . Mijn dagen vul ik momenteel vooral met men sportieve hobby . Zelf ben ik in het bezit van een goede portie humor en positieve mindset in het leven . Hygiëne en discretie kan je zeker verwachten van mij en ik van u . Zelf rook ik niet . Naar wat ben ik opzoek denk je dan . Wel een toffe dame met een goede babbel die weet wat ze wilt en zoekt in een portie vertier . De leeftijd van deze dame speelt voor mij niet veel van belang ook zie ik geen probleem met vrouwen die een partner hebben . Als u nu nog aan het lezen bent twijfel dan niet om in contact te komen en wie weet . Mvg Joris  

Misschien ben ik u speld in deze hooiberg?
Dexter 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
fwb extended
In eerste instantie opzoek naar een FWB of eventueel een vaste fuckbudy. Samen wat op verkenning gaan, nieuwe genzen en kinks zoeken, aftasten, elkaars en ons eigen lichaam beter leren kennen. Op termijn eventueel opzoek naar een extra vrouw om met drie plezier te beleven. Reactie graag met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is niet super van belang.  

fwb extended
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Voor de geile dames die thuis te kort komen,puur genot en discretie verzekerd.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse jm uit Limburg,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,zeer kieskeurig ,goed geschapen met een uitstekende uithoudingsvermogen.Heb ervaring als bull,huisvriend met koppels. Ben opzoek naar een geile cuckold/trio date met zeer knappe jonge geile koppels/vrouw(alle origine welkom).Ik kan enkel verplaatsen in de regio Limburg,Kempen.Indien mijn adv jullie aanspreekt,stuur gerust een mail met de nodige info,graag met foto erbij of gsmnr.Anders direct in prullenbak,aub geen fakers of fotojaggers!  

Voor de geile dames die thuis te kort komen,puur genot en discretie verzekerd.
gisteren
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik ben opzoek naar een vrouw die grote zware borsten heeft en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Kan ook voor fwb huisvriend. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
gisteren
Alex 35 jaar Antwerpen - Brasschaat
Ik mis de passie
Hey ik ben alex en ik mis de passie enorm . Ik wil terug kunnen genieten van een intiem moment tussen 2 verlangende personen even jij en ik in een passievol moment samen . Ik heb een zwak voor rijpe en of echt mollige vrouwen en ben dan ook al een tijdje opzoek naar een nieuw vast contact en graag niet te ver uit de buurt . Hygiene discretie en eerlijkheid zijn wel echt een must voor mij . Ben je benieuwd ? Stuur me dan een leuke mail met wat inhoud en dan praten we daar vast en zeker verder . Liefs alex  
gisteren
Sloeber 43 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Geheime liefde
Ben je ook terug opzoek naar wat meer passie en liefde in je leven zonder dat je gezinssituatie veranderd.een vast iemand voor soms een leuke afspraak (date) te hebben in alle discretie. Ikzelf ben een man van 43j normale lichaamsbouw ( in relatie) opzoek naar iemand liefst ook in relatie.  
gisteren
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Sauna ofzo
Hoi ik ben Tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik ben opzoek naar een vrouwtje die eens of geregeld mee wil naar sauna en wellness. Gewoon publieke naakt sauna. Voor gezelschap en leuke babbel zonder meer verplichtingen. Als het klikt kan er meer maar zeker geen verplichtingen. Enkel samen genieten van de sauna's en baden enzo. Als je interesse hebt hoor ik het graag. Grts Tom  
Tim 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
gisteren
Respectvol 44 jaar Antwerpen - Geel
Fijne connectie
Hej hallo, ben via deze weg opzoek naar een nette verzorgde dame voor een fijne band mee op te bouwen naast mijn relatie. Wie weet zijn we wel een leuke aanvulling voor elkaar….  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10